Education

Weinig te besteden? 

Tóch meedoen aan cultuur en recreatie!

De Basiscursus Fotografie (8 bijeenkomsten 1,5 uur per week) behandelt echt de basis van het fotograferen. Deze cursus is dus ideaal voor iedereen die net een camera gekocht heeft, of die het tijd vindt om de camera eens van de automatische stand te halen. Wil jij meer uit je camera halen dan je nu doet? Wil je ook je camera van de automatische stand kunnen halen en maximale controle hebben over jouw eindresultaat? In de basiscursus fotografie leer je hoe jij de controle krijgt over jouw camera.     

EDE doet mee! in samenwerking met gemeente ede

Bestel hier met het tegoed van gemeente Ede.

Individueel coachen

We bouwen een stevig fundament waarop jij je ontwikkeling als fotograaf en mens kunt voortzetten. We geven je inzicht in je talenten en bieden je zicht op effectieve werkprocessen. Onze gemeenschappelijke focus ligt op een globale, langdurige ontwikkeling waarin jij je werk kunt plaatsen in een groter geheel.

Research 

De stichting pleegt onderzoek in samenwerking met deskundige en ontwikkelt speciale trainingsprogramma’s voor kwetsbare groepen.

De stichting organiseert workshops voor professionele fotografen en kunstopleidingen stelt belangrijke thematische en esthetische accenten binnen het huidige medialandschap aan de orde en draagt bij aan het publieke debat over sociale en politieke problemen.

Workshops

follow us